Úvodní stránka › Fóra › Operační sály › Kompresní punčochy › Odpověď na: Kompresní punčochy
Jsem Misha a dobře si vzpomínám, jak jsem ležela v lednu2022 už „oblblá“ na chodbě před operačním sálem nemocnici v Delta Hospital v Bruselu v Belgii.
Moje diagnóza byla endiometróza. Před sálem jsem čekala asi 30 minut, ale potom už přišla řada i na mě. Byla mi strašná zima, měla jsem z očí už sundané i čočky, takže jsem vlastně už vůbec nic neviděla 🙂 Potom se moje lůžko dálo do pochybu a já jsem s ním vjela na operační sál. Tam už hrála hudba, vlastně to byla skladba od Jacquese Brela. Na zdi sálu byla tapeta – rozevřený paví ocas jen barevné paví peří 🙂 Doktor potom položil svojí ruku na rameno a pokusil se ještě před mojí operaci milé žertovat. Byl to asi anesteziolog. Moc dobře viděl v mých očích, že se svojí první operace bojím. Říkal, že ten zákrok bude za chvílí hotový. Ale asi každá žena ví jak je to a co to je endometrióza.
Ještě si vzpomínám na masku s rajským plynem a pak byl konec… Probudila jsem se až za dvě hodiny už na svém lehátku, které už bylo zase na chodbě před operačním sálem.